News RSSSnogebæks nye "sweet spot"

Med den største respekt for hyggelige Snogebæk, der har taget så godt imod os, har vi skabt en plads i vores café, som vi synes passer godt til byen. I vores lille båd kan du sidde og hygge dig med lidt godt at spise og drikke. Har du lyst, er du også meget velkommen til at låne et brætspil.

Fortsæt med at læseButikken er under konstant forandring

Vi har håndplukket rigtig mange sjove ting og fylder op med nyt så snart der er plads til det. Derfor kan der godt være lidt forskel på det udvalg du finder i vores webshop og det vi har i vores fysiske butik.   Genbrug på den fede måde Vi kan godt lide, at de ting vi omgiver os med har en historie og ligeledes kan vi godt lide tanken om at genbruge, passe godt på vores jord og være mere bæredygtige. Så hos os bliver genbrug tænkt ind i indretningen og det synes vi der kommer meget unikt og spændende ud af.

Fortsæt med at læseVi gør os umage med at håndplukke

Vi tager ofte på indkøbsture hvor vi håndplukker varer til butikken. Hr. Due er efterhånden blevet ganske god til at pakke bilen, så der ikke går noget plads til spilde. Vi skal jo gerne have så meget godt med hjem som muligt. Så kig endelig ind – vi får ofte nye varer.

Fortsæt med at læse