Om Fru Due


 

Fru Due er en havecafé samt fysisk butik og webshop med håndplukkede brugte sjove industrielle unika fund

 

Vi er en butik (både fysisk butik og webshop) med håndplukkede brugte lamper, interiør, småmøbler, dekoration, børnemøbler og meget andet. I sommermånederne driver vi ligeledes en lille havecafé udenfor på vores hyggelige terrasse og i haven. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde den Bornholmske sommer med god tapas og lidt godt at drikke til, samt god kaffe, te og kage. 

Vores intention er, at skabe et sted med sjæl, varme, hygge, nærvær, humor og kreativitet – et sted der leves.

 

Vi driver en kombination af café og butik fordi vi brænder for begge dele

 

Vi elsker god mad og hygge. Vi har derfor besluttet os for at lave tapas med rigtig gode og også lidt lokale råvarer. Vi gør os umage med hver eneste tapas og nyder, at servere den sammen med en god lokal øl, et glas vin, en lokal most eller hvad du måtte blive fristet af.

Ligeledes har vi i mange år elsket at indrette vores hjem, med sjove fund der er blevet slæbt hjem fra forskellige loppemarkeder, genbrugsbutikker, auktioner samt private køb. Vi er altid på jagt efter smukke og sjove, lækre, rå vintage fund og industrielle fund med masser af smuk patina, sjæl og historie. Vores butik (der er beliggende i Snogebæk) er et gammelt missionshus, også med masser af sjæl og sjove historier fra lokale, der har gået i søndagsskole her.

 

Vi gør os meget umage når vi køber ind til butikken

 

Vi har håndplukkede varer fra blandt andet USA, Tyskland, Frankrig, Belgien, Indien, England, Italien, Sverige og Danmark. Mange af dem med en lille sjov historie fra et sted i verden, hvor lige præcis denne genstand har haft en funktion. Vi har også mange unikke fund hvis historie omkring selve designet eller oprindelsen er helt speciel. Dette er noget vi gør os meget umage med at videreformidle, idet vi selv holder meget af de små sjove historier, der er tilknyttet de fund vi omgiver os med, hjemme hvor vi bor. Vores eget hjem har i øvrigt altid været en igangværende indretnings proces, som vi nok aldrig bliver helt færdige med. Vi elsker at krydre det enkle med noget der ”larmer” og har lidt kant. Derfor føler vi os meget privilegerede over, at vi har fået mulighed for at etablere Fru Due og glæder os altid til at byde vores kunder et stort og hjerteligt velkommen.